Sadama turg Tallinn

Forelli confit sidruniga

Kena kerge kalaroog, kus õlikogust ei tasu peljata, kuna õlis tasahilju küpsemine tagab kalale erilise mahlasuse, jätmata fileed liigselt õliseks.

4 kahe sõrme jämedust lõiku lõhefileest (u. 700 g)
2 spl meresoola
1 tl suhkurt
veidi jahvatatud valget pipart
1 sidrun
3 dl oliivõli

Sega kokku suhkur, sool ja pipar, kata lõhe sellega igast küljest ja jäta kolmeks tunniks külmkappi maitsestuma. Sea ahi 75 kraadile. Aseta lõhe võimalikult täpselt sobivasse nõusse, kata sidruniviiludega ja vala üle oliivõliga. Õli peab kala täielikult katma. Küpseta kala ahjus 40 minutit. Serveeri kerge salatiga, segades kokku näiteks lambsalatit, punase greibi viljaliha ja õhukeselt viilutatud fenkolit.

Kommentaarid

Seda artiklit ei saa kommenteerida

TURG AVATUD ALATES 01.06

Turg avatud E-P kella 9.00-21.00
Kai Kohvik avatud E-P kella 8.00-21.00

Tere tulemast Sadama turu kohvikusse Kai

Kohvik avatud iga päev kella 8.00-21.00

KAI KOHVIKUS IGA PÄEV:

päevasupp 1.95eur
päevapraad 3.95eur

SADAMA TURUL ikka 1h parkimist TASUTA ja iga järgnev tund 1eur