Sadama turg Tallinn

Kirju kalasupp

4 dl kalapuljongit
6 vutimuna
200g brokolit
200g kartulit
200g porgandit
200 g lõhet või mõnda muud kala
16 cl rõõskakoort 38%
võid
tilliõli ( sega omavahel hakitud till ja oliiviõli )

lõika brokoli õisikuteks, puhasta ja tükelda kartul ning porgand. Pruunista köögivili kastruli põhjas vähese võiga. Vala peale puljong ja keeda kuni köögivili on poolpehme, seejärel lisa tükeldatud kala. Keeda veel veidi, siis lisa vahukoor ja lase supil korraks keema tõusta. Maitsesta vajadusel, lisades soola ja pipart. Serveeri 2 minuti vutimunadega ja tilliõliga

Kommentaarid

Seda artiklit ei saa kommenteerida

TURG AVATUD ALATES 01.09

Turg avatud E-P kella 9.00-19.00
Kai Kohvik avatud E-P kella 9.00-19.00

Tere tulemast Sadama turu kohvikusse Kai

Kohvik avatud iga päev kella 9.00-19.00

KAI KOHVIKUS IGA PÄEV:

päevasupp 1.95eur
päevapraad 3.95eur

SADAMA TURUL ikka 1h parkimist TASUTA ja iga järgnev tund 1eur