Sadama turg Tallinn

Küpsetatud seafilee praetud aedviljadega

600g sea sisefileed
400g bataati
200g türgiube
400g värsket kartulit
200g suhkruherneid
200g brokolit
4 cl valget veini

Kastmeks
rõõska koort
dijoni sinepit
soola

Puhasta filee kelmetest, pruunista grillil või pannil, maitsesta soola ja pipraga. Seejärel pane filee 80 kraadisesse ahju 30-40 minutiks küpsema
Samal ajal pese köögiviljad. Koori bataat ja lõika kuubikuteks. Türgioad tükelda 4-5 cm pikkusteks tükkideks. Suhkruherned poolita diagonaalselt ja brokoli lõika õisikuteks.
Pane bataadikuubikud keema ja keeda ca 3-4 minutit. Türgioad, brokoli ja suhkruhernes vajavad keetmiseks ca 2-3 minutit. Lase keedatud köögiviljal jahtuda ja seejärel prae võis, alustades bataadist ja kartulist, kui need on pruunistunud, lisa ülejäänud köögiviljad
Lõpuks lisa 4 cl valget veini. Kuumuta seni kui vein on aurustunud.
Kaste:
keeda rõõsk koor alla, maitsesta soola, pipra ja sinepiga

Kommentaarid

Seda artiklit ei saa kommenteerida

Tere tulemast Sadama turu kohvikusse Kai

Kohvik avatud iga päev kella 9.00-19.30

TURG AVATUD ALATES 01.09

Turg avatud E-P kella 9.00-19.30
Kai Kohvik avatud E-P kella 9.00-19.30

KAI KOHVIKUS IGA PÄEV:

päevasupp 1.95eur
päevapraad 3.95eur

SADAMA TURUL ikka 1h parkimist TASUTA ja iga järgnev tund 1eur