Sadama turg Tallinn

Sea sisefilee värske rukola-sidrunipestoga

500g sea sisefileed
soola, musta pipart
praadimiseks oliivõli

Paar peotäit rukolalehti
1 tl riivitud sidrunikoort
1 spl sidrunimahla
2 spl röstitud piiniaseemneid
1 spl riivitud parmesani
2 spl hääd oliivõli
soola
musta pipart

Pese sidrun kuuma veega, kuivata ja riivi koor. Haki rukolalehed, sega kõik pesto koostisosad. Lõika sisefilee 3 cm paksusteks lõikudeks, prae mõlemalt poolt läbi, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta iga fileetüki peale rukolapestot.

Kommentaarid

Seda artiklit ei saa kommenteerida

Tere tulemast Sadama turu kohvikusse Kai

Kohvik avatud iga päev kella 9.00-19.30

TURG AVATUD ALATES 01.09

Turg avatud E-P kella 9.00-19.30
Kai Kohvik avatud E-P kella 9.00-19.30

KAI KOHVIKUS IGA PÄEV:

päevasupp 1.95eur
päevapraad 3.95eur

SADAMA TURUL ikka 1h parkimist TASUTA ja iga järgnev tund 1eur