Sadama turg Tallinn

Sea sisefilee värske rukola-sidrunipestoga

500g sea sisefileed
soola, musta pipart
praadimiseks oliivõli

Paar peotäit rukolalehti
1 tl riivitud sidrunikoort
1 spl sidrunimahla
2 spl röstitud piiniaseemneid
1 spl riivitud parmesani
2 spl hääd oliivõli
soola
musta pipart

Pese sidrun kuuma veega, kuivata ja riivi koor. Haki rukolalehed, sega kõik pesto koostisosad. Lõika sisefilee 3 cm paksusteks lõikudeks, prae mõlemalt poolt läbi, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta iga fileetüki peale rukolapestot.

Kommentaarid

Seda artiklit ei saa kommenteerida

TURG AVATUD ALATES 01.09

Turg avatud E-P kella 9.00-19.00
Kai Kohvik avatud E-P kella 9.00-19.00

Tere tulemast Sadama turu kohvikusse Kai

Kohvik avatud iga päev kella 9.00-19.00

KAI KOHVIKUS IGA PÄEV:

päevasupp 1.95eur
päevapraad 3.95eur

SADAMA TURUL ikka 1h parkimist TASUTA ja iga järgnev tund 1eur