Sadama turg Tallinn

Talvine Norra heering Kai kohviku moodi

Öömüts ehk marinaad
purk Norra heeringat*
jupp kaneelikoort või noaotsa jagu kaneelipulbrit
paar spl hääd oliivõli
paar pitsi metsmaasika likööri
pool peotäit kadakamarju

Päevatrimm ehk enne serveerimist
paar punast sibulat
peotäis jõhvikaid
korralik punt lehtpeterselli lehti

Nõruta heeringas purgimarinaadist (ära siiski kõike vedelikku ära vala, sellega on hää pärast marinaadi pikendada). Sega marinaadiained kokku ja jäta kinnises nõus heering sellega külmikusse üleöö tõmbama.
Enne lauale andmist sega kausis juurde õhukeselt viilutatud punasibul, jõhvikad ja hakitud petersell. Paku koos kuuma keedukartuli ja kodujuustukastmega.

  • kui heeringas tundub juba enne marineerimist liig vänge võib tugevat maitset külmas vees hoidmise või paari loputuskuuriga mahendada

Kommentaarid

Seda artiklit ei saa kommenteerida

TURG AVATUD ALATES 01.09

Turg avatud E-P kella 9.00-19.00
Kai Kohvik avatud E-P kella 9.00-19.00

Tere tulemast Sadama turu kohvikusse Kai

Kohvik avatud iga päev kella 9.00-19.00

KAI KOHVIKUS IGA PÄEV:

päevasupp 1.95eur
päevapraad 3.95eur

SADAMA TURUL ikka 1h parkimist TASUTA ja iga järgnev tund 1eur