Sadama turg Tallinn

Veiseribid tumeda õllega

Kui lihaletis veiseribisid märkate, ei tasu käed taskus mööda kõndida. Ribiliha on õige mõnus ja mahlane, ribidest väljahauduv leemeke annab kastmele aga erilist tummisust. Lisatavast kakaost ei tasu hämmelduda – mõru kakao annab roale just selle õige talviselt tõhusa meki.

  • 1.5 kg veiseribisid
  • 10 küüslauguküünt
  • jupike ingverit
  • 1 nelgitera
  • 10 musta pipra terakest
  • 2 spl korralikku magustamata kakaopulbrit
  • 1 spl pruuni suhkurt
  • pool tl meresoola
  • 0.3 l tumedat õlut
  • liha pruunistamiseks veidi jahu, veidi võid

Maitsesta ribid soola-jahvatatud musta pipraga, patsuta jahus ja pruunista pannil igast küljest. Säti ahi maksimaalsele temperatuurile.
Lao ribid ahjupotti, lisa maitseained ja õlu, tõsta kaanega pott ahju. Lase potil 10 minutit kuumeneda ning keera siis temperatuur 150 kraadile. Hauta kaks tunnikest. Kui liha pehme ja ribide küljest lahti lööb, aga vedelikku on veel palju, keeda see kiirelt kõrgel kuumusel ahjus ilma kaaneta potis veidi kokku.
Serveeri spinatise kartulipüreega.

Kommentaarid

Seda artiklit ei saa kommenteerida

TURG AVATUD ALATES 01.06

Turg avatud E-P kella 9.00-21.00
Kai Kohvik avatud E-P kella 8.00-21.00

Tere tulemast Sadama turu kohvikusse Kai

Kohvik avatud iga päev kella 8.00-21.00

KAI KOHVIKUS IGA PÄEV:

päevasupp 1.95eur
päevapraad 3.95eur

SADAMA TURUL ikka 1h parkimist TASUTA ja iga järgnev tund 1eur