Sadama turg Tallinn

Vindised aprikoosid

pakk kuivatatud aprikoose
200 ml dessertveini
500 g tumedat šokolaadi
2 spl Nopri talu rõõska koort

pane aprikoosid ja dessertvein keedupotti, kuumuta keemiseni ja keera seejärel kuumus võimalikult väikeseks. Hauta tasasel tulel 30 minutit. Kurna ja kuivata aprikoosid. Sulata šokolaad ja koor tasasel tulel veevanni kohal. Kasta aprikoosid sulašokolaadi ja tõsta küpsetuspaberile tahenema. Lase šokolaadiglasuuril toatemperatuuril taheneda, külmikus kipub šokolaad tuhmenema.

Kommentaarid

Seda artiklit ei saa kommenteerida

TURG AVATUD ALATES 01.06

Turg avatud E-P kella 9.00-21.00
Kai Kohvik avatud E-P kella 8.00-21.00

Tere tulemast Sadama turu kohvikusse Kai

Kohvik avatud iga päev kella 8.00-21.00

KAI KOHVIKUS IGA PÄEV:

päevasupp 1.95eur
päevapraad 3.95eur

SADAMA TURUL ikka 1h parkimist TASUTA ja iga järgnev tund 1eur